Banner Wvda Hersteld Valorroy
  1. Valor
  2. Nieuws
  3. Nieuws
  4. AfvalHeld Roy aan het woord

AfvalHeld Roy aan het woord

Tijdens de Week van de AfvalHelden interviewen we afvalhelden uit de Ortessa Groep. Deze keer spreken we met Roy, Productiemedewerker bij Valor.


1. Wat is je naam, functie en hoeveel jaar ben je in dienst?
"Ik ben Roy, Productiemedewerker Compostering. Ik ben in dienst sinds 2005 bij Valor, zusteronderneming van Van Kaathoven."

2. Hoe ziet een (gemiddelde) werkdag er voor jou uit?
"Wij zijn iedere dag bezig met het beoordelen, accepteren, mengen én bewerken van al het materiaal dat binnenkomt. Samen met collega’s vullen we de composteringstunnels en begeleiden het composteerproces om vervolgens het organisch materiaal te zeven en verladen. Ik maak vaak lange dagen, want ik doe mijn werk graag. Het kost mij ook geen inspanning en zou het bij wijze van spreken met mijn ogen dicht kunnen doen, haha."

3. Waarom ga je iedere dag fluitend naar het werk?
"Omdat ik graag samenwerk met mijn collega’s. We zijn een eigenwijze, maar zeker hardwerkende groep mannen die met veel plezier hun werk beoefenen. We komen iedere ochtend met goede moed op het werk, dat zegt genoeg lijkt me!"

4. Waar ben je trots op?
"Ik ben trots op de samenwerking met mijn collega’s en leidinggevende. Ik word vaak op de hoogte gehouden van alle dingen die ons aangaan en dat werkt fijn. Ik hoef ook maar iets aan te geven en dan wordt het meteen opgepakt, een fijn gevoel om gehoord te worden."

5. Wat staat er nog op je bucketlist?
"Ik zit hier goed op mijn plek, ga met plezier naar mijn werk en ben daarom ook wel bereid om een stapje extra te zetten. Hopelijk kan ik hier de komende jaren mijn passie blijven beoefenen."

 

Valor gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.