Wij zijn Valor.

Valor opereert op het snijvlak van afvalverwerking en grondstofcreatie. Daar waar de aard of de samenstelling van materiaal beïnvloed, veranderd of verrijkt wordt, brengen wij onze expertise in om technologie, proces en uitkomst te optimaliseren. Hiervoor investeert Valor in veelbelovende, gepassioneerde en duurzame ondernemingen met een liefde voor afvalverwerking, grondstoffen en de samenstelling van materiaal.

De bedrijven van Valor.

Compost Bestellen 1340X511px (1)

"Onze duurzame compost is beloond met een Klasse A-certificering van Keurcompost."

Valor Compostering

- Natuurlijke en duurzame bodemverbeteraar

In onze verwerkingsinstallatie composteren wij op zeer efficiënte wijze niet minder dan 47.000 ton GFT-afval per jaar. Bovendien waren wij de eersten die hiervoor tunnelcompostering als methode gebruikten: een methode die intussen over de hele wereld is overgenomen.

Screenshot 2023 05 17 At 11.31.16 AM

"Het doel is om de hoogste waarde te creëren tegen de laagste kosten."

veyzle

- Specialist in de verwerking van papier en kunststoffen.

veyzle, specialist in het bewerken en verwerken van papier en kunststof, heeft één doel voor ogen; samen met onze partners elke dag het meest duurzame resultaat uit papier en plastic halen. Zo brengen we hoogwaardige grondstoffen terug in de circulaire keten.

Hulp nodig bij het realiseren van jouw innovatie?

Screenshot 2023 05 17 At 11.56.35 AM

Samenwerken met Valor?

Pitch je idee!

2021 05 Ortessa WB Open 226

Vraag of opmerking?

Neem contact met ons op!

Valor gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.