Weelec Vervolg
  1. Valor
  2. Nieuws
  3. Nieuws
  4. Weelec: welkom bij de familie!

Weelec: welkom bij de familie!

Op de valreep van het afgelopen jaar hebben wij elektronicarecycler Weelec overgenomen en aan onze afvalgroep toegevoegd. En daar is een aantal goede redenen voor. We hebben de vier belangrijkste op een rijtje gezet.

Reden 1: Weelec is op-en-top MVO

Weelec is allesbehalve doorsnee. En dat zie je overal in terug: in de manier van werken, in de medewerkers en in hun visie. Zo werken er bij Weelec bovengemiddeld veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op deze wijze biedt Weelec hen een kans op een ‘normale baan’ en proberen ze het welzijn te vergroten.

Reden 2: Weelec gelooft in de kracht van de regio

Het afvalvraagstuk is er een van wereldwijd formaat, maar Weelec benadert de uitdaging vanuit de regio. De duurzame partnerschappen die Weelec hiervoor aangaat, hebben als doel het e-waste in de regio Zuid- en Midden-Limburg bij elkaar te brengen en op een duurzame en verantwoorde manier een tweede leven te geven.

Reden 3: Weelec bezit expertise op het gebied van circulariteit
Weelec streeft ernaar om door middel van duurzame recycling en bewustwording, elektronisch afval op een verantwoorde en efficiënte manier te recyclen en zo een zeer schone grondstof terug in de markt te zetten. Op deze manier zorgt Weelec voor een positieve bijdrage aan de circulaire economie.

Reden 4: Weelec bewijst dat afvalverwerking zichzelf terugbetaalt
E-waste is voor veel bedrijven een dure afvalstroom. Veel verwerkers vragen vergoedingen voor de opslag, het transport én het verwerken van elektronisch afval. Door de innovatieve werkwijze heeft Weelec al veel klanten blij kunnen maken met een kosteloze ontzorging en duurzame verwerking van hun elektronisch afval.

Valor gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.